BRILIÁNS DÖNTÉS
BIZTOS IGEN.

Igen varázs a jégpályán, lánykérés megszervezése a tökéletes gyűrűvel (E-121-J)

Életed legizgalmasabb pillanata lesz, amikor IGENT mond.
Rendelésre, tökéletesen Kedvesednek!


A téli időszak legromantikusabb lánykérését kínáljuk. Pár dolog elengedhetetlen hozzá, de ha azok megvannak, akkor emlékezetes marad mindkettőtök számára. 
Az nem árt, ha tudtok korcsolyázni, legalábbis olyan szinten, hogy ne botladozatok a jégen, mert akkor inkább egy kabaréhoz fog hasonlítani és nem egy romantikus lánykéréshez.
Amennyiben a korcsolyapálya a barátotok, akkor novembertől már tiétek a terep és egy kis forralt bor mellett cikázhattok a jégen, akár kettesben vagy barátokkal. 
Egy hangulatos koripályán lebeszéljük, hogy felcsendüljön a zenétek és a hangosbemondóban bemondatjuk, hogy te (pl.Robi) egy nagy pillanatra szántad el magát és a mi segítségünket kérted. Robi itt a nagy pillanat, mondd el mit érzel!
Ekkor te a korcsolyapálya közepén térdre ereszkedsz, a szemébe nézel és felteszed a nagy kérdést. A háttérben szól a zenétek, az emberek tapsolnak, kedvesed könnyek között csókol téged. Ezt a romantikus pillanatot biztosan értékelni fogja kedvesed. 

Az előkészítések ára magába foglalja a leszervezést, az egyeztetést és egy jó minőségű pezsgőt a legszebb szál rózsával, plusz az eljegyzési gyűrűt.Gyűrű amit az alkalomhoz ajánlunk:
E-121 eljegyzési gyűrű
1,2 gramm 14K, 0,07 Ct H/VS

A TERMÉK A LÁNYKÉRÉS ÉS A GYŰRŰ ÁRÁT IS TARTALMAZZA!
Anyaga: 1.2 gramm/pár 14K fehér 
gyűrű fazon: egyköves szoliter 
Drágakő csiszolás: Kerek briliáns

Anyaga: 1.2 gramm/pár 14K fehér
Drágakő csiszolás: Kerek briliáns
gyűrű fazon: egyköves szoliter

KALKULÁLT ÁTVÉTEL: Rendelésre
KALKULÁLT ÁR: 75030 Ft 
Az ár tartalmazza:
1, Álmaid nőjének álmai eljegyzési gyűrűjét
2, Ingyen méretre állítást! Az eljegyzési gyűrű általában meglepetésre készül, a méretet általában nem tudjuk előre. Mi ezt találgatások helyett úgy oldjuk meg, hogy a nálunk vásárolt gyűrűket, utólag, egyszer térítésmentesen (ingyen) méretre állítjuk.
3, Divatos gyűrűtartó dobozt
4, Certificatet, azaz minőségi tanúsítványt, ami garanciajegy is egyben
5, Örökös ingyen tisztítást - polírozást. Hozzánk bármikor behozhatod a nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűdet, mi azonnal, ingyen megtisztítjuk és polírozzuk neked! (akár meg is várhatod!)
6, Örökös nagyobbra cserélési garanciát. Mi vállaljuk, hogy a nálunk vásárolt gyűrűt bármikor visszahozhatod hozzánk, és ha másik ékszert vásárolsz tőlünk, az eredeti gyűrűdet teljes áron beszámítjuk neked!
7, És nem utolsó sorban kedves, szakszerű kiszolgálást! Gyűrűinken bármit meg tudunk változtatni, vagy teljesen egyedi igényt is ki tudunk elégíteni. Rendeléskor, vagy a készítés folyamán, akár többször is, a gyűrűt készítő ötvössel is tudsz konzultálni!

Apróbetűk nélküli GARANCIAGyertek, látogassatok meg minket ékszerszalonunkban
és győződjetek meg magatok minderről!


Címünk: 1089 Budapest, Gaál Mózes u. 5-7. II. emelet 201-202. iroda.   (Megérkezel, jobbra fordulsz lifttel a második emelet.)

 

Üzlet telefon: 06-70-427-3008
(Nyitvatartási időben elérhető.)

Írj nekünk E-mailt: info@karikagyurumost.hu

- Kérjük, foglalj időpontot hozzánk.
Ilyenkor kolléganőnk exkluzív csak veled fog foglalkozni, teljes figyelmét neked, (nektek) szenteli.

Nyitvatartás:
Keddtől Péntekig 11-19h       Szombaton: 10-14h (hétfőn zárva)

ÖRÖKKÖN
ÖRÖKKÉ

Anyaga: 1.2 gramm/pár 14K fehér
Drágakő csiszolás: Kerek briliáns
gyűrű fazon: egyköves szoliter

KALKULÁLT ÁTVÉTEL: Rendelésre
KALKULÁLT ÁR: 75030 Ft