BRILIÁNS DÖNTÉS
BIZTOS IGEN.

Mozdítsd ki a saját filmetekre, lánykérés megszervezése a tökéletes gyűrűvel (BRK-145-M)

Életed legizgalmasabb pillanata lesz, amikor IGENT mond.
Rendelésre, tökéletesen Kedvesednek!

A TERMÉK A LÁNYKÉRÉS ÉS A GYŰRŰ ÁRÁT IS TARTALMAZZA!

Életed legizgalmasabb pillanata lesz, amikor IGENT mond.
Rendelésre, tökéletesen a kedvesednek!
Párod számára egy szokásos esti mozival indul a program. Mi persze már előre egyeztetjük a napot és a részleteket. Kinézitek a filmet, megveszitek a jegyet és a popcornt. Beültök a terembe és várjátok, hogy kezdődjön a film azonban mások nem érkeznek a nézőtérre. Előfordul az ilyen.
Kellő időben becsukódnak az ajtók, elhalványulnak a fények és kezdetét veszi a mozizás. Szokás szerint jönnek az előzetesek, reklámok, egyre fokozódik a hangulat. A bevezetők után azonban mégsem a kinézett film indul el, hanem a közös fotóitokból, videóitokból összeállított kisfilm!

Ezt az anyagot persze előre elkészítjük, összevágjuk, jóváhagyásra átküldjük. A vetítés alatt szólhat a közös dalotok, de narrátorként kommentálhatod is az egyes emlékeket. Kiemelheted, hogy miért emlékszel szívesen a közös nyaralásra, miért szeretsz vele közösen kutyát sétáltatni, fagyizni vagy csak otthon feküdni. Mit érzel, mikor ránézel és felidézheted, a pillanatot amikor rádöbbentél, hogy teljesen oda vagy érte.

Közben persze már kiderül, hogy egy privát filmvetítésről van szó és csak rólatok szól a mozi!
Amikor a film a végéhez ér, megjelenik a vásznon a nagy kérdés és elérkezünk az est csúcspontjához: letérdelsz párod elé, előveszed az eljegyzési gyűrűt és szóban is elhangzik a lánykérés. Miközben a választ várod, a háttérben halkan még mindig a közös, szerelmes dalotok szól.

A mozis lánykérés akár a rokonok, barátok bevonásával is történhet. Ebben az esetben egy picit elkésve érkeztek a már sötétített terembe, ahol a korábbi sorokban mind az ismerősök foglalnak helyet. Érkezéseteket követően indulnak is az előzetesek, majd pedig a saját összeállításotokkal folytatódik a program. A vetítést követően pedig jöhet a közös ünneplés, a gratulációk begyűjtése és a koccintás a behűtött pezsgővel! :)

A mozis lánykérés megszervezése, egyeztetése, a videók és a fotók szerkesztése kb. 2-3 hetet vesz igénybe. A helyszín a Lurdy-ház mozijának egyik terme.

Gyűrű amit az alkalomhoz ajánlunk:
BRK-145 eljegyzési gyűrű
2,5 gramm 14K, össz: 0,25 Ct H/VS

A TERMÉK A LÁNYKÉRÉS ÉS A GYŰRŰ ÁRÁT IS TARTALMAZZA!
Anyaga: 2.5 gramm/pár 14K fehér 
gyűrű fazon: 1 kő plusz sok kicsi 
Drágakő csiszolás: Kerek briliáns

Anyaga: 2.5 gramm/pár 14K fehér
Ékszer színe: fehér
Ékszer típusa: gyűrű
Drágakő ékszerben: Gyémánt

Termékeinkkel kapcsolatban bővebb infó www.ekszerpalota.hu
Gyere el hozzánk, vagy rendeld meg online!
Az ár tartalmazza:
Egy pár karikagyűrűt átlagos (52/62) méretben. Az átlagnál sokkal kisebb vagy sokkal nagyobb méretek esetén az árban minimális eltérés lehetséges, lefelé, vagy fölfelé egyaránt. Ezt, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzon, már csak törtarany (kb fele) árban számoljuk.
Ingyen méretre állítást! Az eljegyzési gyűrű általában meglepetésre készül, a méretet általában nem tudjuk előre. Mi ezt találgatások helyett úgy oldjuk meg, hogy a nálunk vásárolt gyűrűket, utólag, egyszer térítésmentesen (ingyen) méretre állítjuk.
Divatos gyűrűtartó dobozt
Certificatet, azaz minőségi tanúsítványt, ami garanciajegy is egyben
Örökös ingyen tisztítást-polírozást. Hozzánk bármikor behozhatjátok a nálunk vásárolt gyűrűket, ingyen, azonnal megtisztítjuk, megpolírozzuk.
És nem utolsó sorban kedves, szakszerű kiszolgálást! A gyűrűk rendelésekor akár a gyűrűket készítő ötvössel is tudtok konzultálni! A tökéletesen pontos méretek kedvéért mindent elkövetünk. Saját gyűrűinket a készítés során, még félkészen felpróbáltatjuk, hogy ha valami nem stimmel, ne a kész gyűrűket kelljen átalakítani.
Az azonnali gyűrűinket pedig amíg nem hordtátok őket, cserélni is tudjuk, akár méret, vagy fazon miatt is!

Apróbetűk nélküli GARANCIA


Címünk: 1061 Budapest, Andrássy út 43.

Üzlet telefon: 06 70 417 0900
(Nyitvatartási időben elérhető.)

Írj nekünk E-mailt: info@ekszerpalota.hu

- Jöhetsz hozzánk időpontra
Kérd telefonon egyéni VIP időpontodat, hogy csak veled foglalkozzunk!
Ilyenkor egy kollégánk teljes figyelmét élvezheted, megkínál kávéval, üdítőval, nasival és segít neked a válogatásban, első pillanattól az utolsóig.
... És a segítség nálunk valódi segítséget jelent, nem "válaszd ki ami tetszik aztán megbeszéljük az árat"
VIP időpontot Hétköznapokon 9-15 óra között tudunk adni.
Időpont foglalás : 06 70 417 0900

- ... Vagy jöhetsz hozzánk bármikor, amikor tudsz
Nálunk nem kötelező időpontot kérni, nyitvatartási időben jöhetsz bármikor.
Ugyanúgy jár a kávé, üdítő és a nasi, és ugyanúgy segítünk kiválasztani álmaid gyűrűjét.

ÖRÖKKÖN
ÖRÖKKÉ

Anyaga: 2.5 gramm/pár 14K fehér
Ékszer színe: fehér
Ékszer típusa: gyűrű
Drágakő ékszerben: Gyémánt